\require{AMSmath} Kwadratische formules A (-6,p) -- y = -4x2 + 12 Niels Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 oktober 2011 Antwoord ...en de vraag zal dan wel zijn: wat is p? x=-6 dus y=-4(-6)2+12=-4·36+12=-132 Dus p=-132. Meer moet het niet zijn... WvR woensdag 12 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
A (-6,p) -- y = -4x2 + 12 Niels Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 oktober 2011
Niels Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 oktober 2011
...en de vraag zal dan wel zijn: wat is p? x=-6 dus y=-4(-6)2+12=-4·36+12=-132 Dus p=-132. Meer moet het niet zijn... WvR woensdag 12 oktober 2011
WvR woensdag 12 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq