Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Oppervlakte berekenen

Hallo,

Ik zoek de oppervlakte tussen y=1/x, y = 2 en x = 2 a.d.h.v. een integraal
kan u mij helpen de integraal op te stellen?

Alvast bedankt,

Feline

feline
Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 11 oktober 2011

Antwoord

dag Feline,
Welk punt op de grafiek hoort bij y=2? Hoe groot is x dan?
Weet je dan de grenzen voor de bedoelde integraal?
succes,

Anneke
woensdag 12 oktober 2011

©2001-2024 WisFaq