\require{AMSmath} Dv Beste wisfaq mensen. Ik heb de volgende vraag. los op: dy/dt = 2 + 2y+t+ ty Volgens mij kun je ze enkel oplossen als je kunt factoriseren dus dy/dt = f(y).g(x) alleen zie ik in deze echt niet hoe je dat moet doen? heel graag jullie hulp. daarnaast de volgende wellicht stomme vraag. maar wat betekent sec(x) ? mvg dennis dennis Student hbo - woensdag 13 juli 2011 Antwoord Beste Dennis, Dat factoriseren is een goed idee, ik help je op weg: 2 + 2y + t + ty 2 + t + 2y + ty 2+t + y(2+t) (2+t)(...) De secans, sec(x), is gewoon een andere naam voor 1/cos(x). mvg, Tom td woensdag 13 juli 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste wisfaq mensen. Ik heb de volgende vraag. los op: dy/dt = 2 + 2y+t+ ty Volgens mij kun je ze enkel oplossen als je kunt factoriseren dus dy/dt = f(y).g(x) alleen zie ik in deze echt niet hoe je dat moet doen? heel graag jullie hulp. daarnaast de volgende wellicht stomme vraag. maar wat betekent sec(x) ? mvg dennis dennis Student hbo - woensdag 13 juli 2011
dennis Student hbo - woensdag 13 juli 2011
Beste Dennis, Dat factoriseren is een goed idee, ik help je op weg: 2 + 2y + t + ty 2 + t + 2y + ty 2+t + y(2+t) (2+t)(...) De secans, sec(x), is gewoon een andere naam voor 1/cos(x). mvg, Tom td woensdag 13 juli 2011
td woensdag 13 juli 2011
©2001-2024 WisFaq