\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking oplossen Hoi,Hoe doe je ook alweer:0.134 = log(x/(37.54-x)) Ik weet dat je dan 0.134 = log(x)- log(37.54-x) krijgt..Maar hoe wordt x hier verder uitgehaald? Martha Student universiteit België - dinsdag 7 juni 2011 Antwoord Dat is dan weer jammer ergens...$\eqalign{ & \log \left( {\frac{x}{{37.54 - x}}} \right) = 0.134 \cr & \frac{x}{{37.54 - x}} = 10^{0.134} \cr} $...en dan verder oplossen... Lukt dat?Je ging de verkeerde kant op! WvR dinsdag 7 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Hoe doe je ook alweer:0.134 = log(x/(37.54-x)) Ik weet dat je dan 0.134 = log(x)- log(37.54-x) krijgt..Maar hoe wordt x hier verder uitgehaald? Martha Student universiteit België - dinsdag 7 juni 2011
Martha Student universiteit België - dinsdag 7 juni 2011
Dat is dan weer jammer ergens...$\eqalign{ & \log \left( {\frac{x}{{37.54 - x}}} \right) = 0.134 \cr & \frac{x}{{37.54 - x}} = 10^{0.134} \cr} $...en dan verder oplossen... Lukt dat?Je ging de verkeerde kant op! WvR dinsdag 7 juni 2011
WvR dinsdag 7 juni 2011
©2001-2024 WisFaq