\require{AMSmath} Integreren door Substitutiemethode Beste, Ik ben bezig met een oefening, maar kan er niet aan uit. Kunt u mij een beetje helpen aub?? òsin2x/(2+sinx)2 d(2+sinx) = cosxdx en sin2x kunnen we schrijven als 2sinxcosx, dus cosx mag dan weg en ik krijg: 2sinx in de teller Hoe moet ik dan verder oplossen? Alvast Bedankt Ali 3de graad ASO - vrijdag 3 juni 2011 Antwoord Ali, Je hebt ò2sinxcosxdx/(2+sinx)2=ò2sinxdsinx/(2+sinx)2.Stel sinx=y.Dit geeft:ò2ydy/(2+y)2.Zo moet het wel lukken. kn vrijdag 3 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Ik ben bezig met een oefening, maar kan er niet aan uit. Kunt u mij een beetje helpen aub?? òsin2x/(2+sinx)2 d(2+sinx) = cosxdx en sin2x kunnen we schrijven als 2sinxcosx, dus cosx mag dan weg en ik krijg: 2sinx in de teller Hoe moet ik dan verder oplossen? Alvast Bedankt Ali 3de graad ASO - vrijdag 3 juni 2011
Ali 3de graad ASO - vrijdag 3 juni 2011
Ali, Je hebt ò2sinxcosxdx/(2+sinx)2=ò2sinxdsinx/(2+sinx)2.Stel sinx=y.Dit geeft:ò2ydy/(2+y)2.Zo moet het wel lukken. kn vrijdag 3 juni 2011
kn vrijdag 3 juni 2011
©2001-2024 WisFaq