\require{AMSmath} Splitsing met som in de noemer Beste, splitsing gaat redelijk bij mij, tot ik op deze oefeningen botste, met een som in de noemer: 1.ò(x2+5)/(x2+1) dx 2.ò(2^(x+1))/(3^(x+2))dx 3.ò(6^(3x)/(4^(3x-5))dx 4.ò(1+cos2x)/(1+cos2x)dx 5.ò(cos2x)/(sin2x.cos2x)dx 6.ò(tanx)/(1+tan2x)dx Oplossingen heb ik al, graag een werkwijze om dit soort van oefeningen op te lossen... Heb dit niet echt in de les gezien, maar heb toch angst dat leerkracht het vraagt. mvg Van de 3de graad ASO - woensdag 1 juni 2011 Antwoord Laura, 1.integrand=1+4/(x2+1). 2.integrand=(2/9))2/3)^x. 3.integrand=45(63/43)^x. 4.1+cos2x=2cos2x. 5.cos2x=cos2x-sin2x. 5.tanx=sinx/cosx. kn donderdag 2 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, splitsing gaat redelijk bij mij, tot ik op deze oefeningen botste, met een som in de noemer: 1.ò(x2+5)/(x2+1) dx 2.ò(2^(x+1))/(3^(x+2))dx 3.ò(6^(3x)/(4^(3x-5))dx 4.ò(1+cos2x)/(1+cos2x)dx 5.ò(cos2x)/(sin2x.cos2x)dx 6.ò(tanx)/(1+tan2x)dx Oplossingen heb ik al, graag een werkwijze om dit soort van oefeningen op te lossen... Heb dit niet echt in de les gezien, maar heb toch angst dat leerkracht het vraagt. mvg Van de 3de graad ASO - woensdag 1 juni 2011
Van de 3de graad ASO - woensdag 1 juni 2011
Laura, 1.integrand=1+4/(x2+1). 2.integrand=(2/9))2/3)^x. 3.integrand=45(63/43)^x. 4.1+cos2x=2cos2x. 5.cos2x=cos2x-sin2x. 5.tanx=sinx/cosx. kn donderdag 2 juni 2011
kn donderdag 2 juni 2011
©2001-2024 WisFaq