\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 21089 Re: Afgeleide tan x cos2x + sin2x = 1 Alfred Overige TSO-BSO - dinsdag 12 april 2011 Antwoord HalloIk veronderstel dat je vraag is om deze vergelijking op te lossen.Pas de formules voor de dubbele hoek toe en vervang het rechtlid door de hoofdformule :cos2x - sin2x + 2.sin x.cos x = cos2x + sin2xDeel nu alles door cos2x en je bekomt een eenvoudige vergelijking in tan xOk? LL dinsdag 12 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
cos2x + sin2x = 1 Alfred Overige TSO-BSO - dinsdag 12 april 2011
Alfred Overige TSO-BSO - dinsdag 12 april 2011
HalloIk veronderstel dat je vraag is om deze vergelijking op te lossen.Pas de formules voor de dubbele hoek toe en vervang het rechtlid door de hoofdformule :cos2x - sin2x + 2.sin x.cos x = cos2x + sin2xDeel nu alles door cos2x en je bekomt een eenvoudige vergelijking in tan xOk? LL dinsdag 12 april 2011
LL dinsdag 12 april 2011
©2001-2024 WisFaq