Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Binominale stochast

X is een binominale stochast met n =44 en p =0.52
bereken:
P(17≤X ≤23 ) kan ik niet
p(X$<$16) + P( x$>$23) = binomcdf ( 44,0.52,16 ) + ( 1- binomcdf ( 44, 0.52,23)) = 0.535309142
maar dit klopt niet

q
3de graad ASO - zaterdag 19 maart 2011

Antwoord

P(17≤X≤23)=P(X≤23)-P(X≤16)=0.9732-0.4267=0.5465
Helpt dat?
Wel blijven nadenken!

WvR
zaterdag 19 maart 2011

 Re: Binominale stochast 

©2001-2024 WisFaq