\require{AMSmath} Integr (sin tcos²t-25 )dt Ik moet de volgende integraal berekenen integr. (sin t/cos2t -25)dt ik probeerde het volgende stel cos t = w -sin t dt = dw -integr. dw/w2-25 1/25 voorop plaatsen maar dan bekom je -1/25integr. dw/w2-1 wat moet ik dan doen...? of zijn er nog andere manieren... partieel breuken, partiele integratie, ... die makkelijker zijn? Tim 3de graad ASO - dinsdag 15 februari 2011 Antwoord Hallo Die 1/25 voorop plaatsen kan natuurlijk niet! Schrijf w2-25 als (w-5)(w+5) en splits in partiële breuken. Ok? LL dinsdag 15 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende integraal berekenen integr. (sin t/cos2t -25)dt ik probeerde het volgende stel cos t = w -sin t dt = dw -integr. dw/w2-25 1/25 voorop plaatsen maar dan bekom je -1/25integr. dw/w2-1 wat moet ik dan doen...? of zijn er nog andere manieren... partieel breuken, partiele integratie, ... die makkelijker zijn? Tim 3de graad ASO - dinsdag 15 februari 2011
Tim 3de graad ASO - dinsdag 15 februari 2011
Hallo Die 1/25 voorop plaatsen kan natuurlijk niet! Schrijf w2-25 als (w-5)(w+5) en splits in partiële breuken. Ok? LL dinsdag 15 februari 2011
LL dinsdag 15 februari 2011
©2001-2024 WisFaq