\require{AMSmath} Goniometrische integraal Zit met de integraal van 1/(cosx-sinx)2 Weet wel dat 1=sin2x +cos2x en als we de noemer uitwerken krijgen we 1-2sinxcosx; maar hoe moet ik verder? Vannes 3de graad ASO - dinsdag 15 februari 2011 Antwoord Vannesta, Jekrijgt dus ¥dx/(1-sin2x)=ò(1+sin2x)dx/cos22x=òdx/cos22x + +òsin2xdx/cos22x. Verder moet het wel lukken, denk ik. kn dinsdag 15 februari 2011 Re: Goniometrische integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zit met de integraal van 1/(cosx-sinx)2 Weet wel dat 1=sin2x +cos2x en als we de noemer uitwerken krijgen we 1-2sinxcosx; maar hoe moet ik verder? Vannes 3de graad ASO - dinsdag 15 februari 2011
Vannes 3de graad ASO - dinsdag 15 februari 2011
Vannesta, Jekrijgt dus ¥dx/(1-sin2x)=ò(1+sin2x)dx/cos22x=òdx/cos22x + +òsin2xdx/cos22x. Verder moet het wel lukken, denk ik. kn dinsdag 15 februari 2011
kn dinsdag 15 februari 2011
©2001-2024 WisFaq