\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Ik vind de juiste oplossing maar niet van de volgende vergelijking: tan 2x = 3tanx Sara 3de graad ASO - zaterdag 5 februari 2011 Antwoord Beste Sara, Met de verdubbelingsformule van de tangens geldt: tan(2x) = 2.tan(x)/(1-tan2x) Kan je daarmee verder? mvg, Tom td zaterdag 5 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vind de juiste oplossing maar niet van de volgende vergelijking: tan 2x = 3tanx Sara 3de graad ASO - zaterdag 5 februari 2011
Sara 3de graad ASO - zaterdag 5 februari 2011
Beste Sara, Met de verdubbelingsformule van de tangens geldt: tan(2x) = 2.tan(x)/(1-tan2x) Kan je daarmee verder? mvg, Tom td zaterdag 5 februari 2011
td zaterdag 5 februari 2011
©2001-2024 WisFaq