Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 64174 

Re: Re: Re: Re: Integratie irrationale vormen en substitutie

ok ik kom tot het volgende en als dat ook niet klopt dan weet ik het echt niet
1/4t6-3/4t5 =1/4·1/7t7-3/4·1/6t5 geintergreerd
na invullen grenzen
1/28(5)7-1/8(5)6-1/28(1)7-1/8(1)6= 2790-1953=837
het is alleen dit laaste stuk waar ik niet uitkom

steve
Student hbo - zondag 30 januari 2011

Antwoord

Ja! Zoiets moet het zijn:

q64178img1.gif

Het gaat dus net mis bij het rekenen! Dat is jammer!

Maar je geeft geen antwoord op mijn vraag: welk boek gebruik je?

WvR
zondag 30 januari 2011

©2001-2024 WisFaq