\require{AMSmath} Integreren met substitutie Opgave: òt/2t2+3dtUitwerking:Stel p = 2t2+3dp/dt=4tDit gedeelte begrijp ik niet hoe komt men aan 4t?Dus hoe moet je dp delen door dt? Sandra Student hbo - zondag 23 januari 2011 Antwoord Gebruik je een boek? Dat zou misschien niet onhandig zijn. Op substitutiemethode kan je meer voorbeelden vinden. In dit geval gaat dit zo:Hopelijk helpt dat. Op Eenvoudige voorbeelden staan nog wat voorbeelden. WvR zondag 23 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Opgave: òt/2t2+3dtUitwerking:Stel p = 2t2+3dp/dt=4tDit gedeelte begrijp ik niet hoe komt men aan 4t?Dus hoe moet je dp delen door dt? Sandra Student hbo - zondag 23 januari 2011
Sandra Student hbo - zondag 23 januari 2011
Gebruik je een boek? Dat zou misschien niet onhandig zijn. Op substitutiemethode kan je meer voorbeelden vinden. In dit geval gaat dit zo:Hopelijk helpt dat. Op Eenvoudige voorbeelden staan nog wat voorbeelden. WvR zondag 23 januari 2011
WvR zondag 23 januari 2011
©2001-2024 WisFaq