\require{AMSmath} Lengte berekenen in mijn vorig vraag stond het fout je moet de lengte berekenen van de functie 2/3Ö(x-1)3 mijn afgeleide is (x-1)2/Ö(x-1)3 maar als ik dan alles uitschrijf kom ik op Öx/x-1 uit en als ik dan de bepaalde integraal neem tussen 2 en 4 klopt dit niet wat doe ik fout ? Liese 3de graad ASO - zondag 16 januari 2011 Antwoord Liese, Als f(x)=2/3(x-1)^3/2, is f'(x)=Ö(x-1). kn zondag 16 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
in mijn vorig vraag stond het fout je moet de lengte berekenen van de functie 2/3Ö(x-1)3 mijn afgeleide is (x-1)2/Ö(x-1)3 maar als ik dan alles uitschrijf kom ik op Öx/x-1 uit en als ik dan de bepaalde integraal neem tussen 2 en 4 klopt dit niet wat doe ik fout ? Liese 3de graad ASO - zondag 16 januari 2011
Liese 3de graad ASO - zondag 16 januari 2011
Liese, Als f(x)=2/3(x-1)^3/2, is f'(x)=Ö(x-1). kn zondag 16 januari 2011
kn zondag 16 januari 2011
©2001-2024 WisFaq