\require{AMSmath} Volume berekenen Beschouw het stuk van de sinusfunctie over het interval [0,2p]wat is het volume van het lichaam dat onstaat bij wenteling om de rechte y=1ik kan wentellen om de y-as maar ik weet niet hoe ik dit moet doen bij een rechte Liese liese 3de graad ASO - zondag 16 januari 2011 Antwoord Laat de grafiek en de lijn y = 1 gewoon 1 hokje zakken en de wenteling is dan rond de x-as. En dat kun je, zeg je. MBL zondag 16 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beschouw het stuk van de sinusfunctie over het interval [0,2p]wat is het volume van het lichaam dat onstaat bij wenteling om de rechte y=1ik kan wentellen om de y-as maar ik weet niet hoe ik dit moet doen bij een rechte Liese liese 3de graad ASO - zondag 16 januari 2011
liese 3de graad ASO - zondag 16 januari 2011
Laat de grafiek en de lijn y = 1 gewoon 1 hokje zakken en de wenteling is dan rond de x-as. En dat kun je, zeg je. MBL zondag 16 januari 2011
MBL zondag 16 januari 2011
©2001-2024 WisFaq