\require{AMSmath} Onbekenden oplossen Hello,Ik moet de onbekenden vinden.Het is simpel maar toch lukt het niet !1/5 x1 + 2/5 x2 = 0 | 1x1 - x2 - 2x3 =1 |- 18/5 x1 + 6/5 x2 - 3 x3 = 2vgl 1 vereenvoudigt door met 5 te vermenigvuldigenvgl 1 - vgl 2 = 3x2 -2 x3 = -1=x3= 3x2 - 1/ 2 en subsistueren in rij vgl 2 ?Mvg, Johann Student universiteit België - dinsdag 11 januari 2011 Antwoord JohannJe kan beter x3 substitueren in vgl 3. Je hebt dan 2 vergelijkingen in x1 en x2. Let wel op dat je geen tekenfouten maakt.5·vgl 1 - vgl 2 = x1 + 2·x2 - (x1 - x2 - 2·x3) = 0 - 1dus 3·x2+2·x3=-1Mvg Kevin dinsdag 11 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hello,Ik moet de onbekenden vinden.Het is simpel maar toch lukt het niet !1/5 x1 + 2/5 x2 = 0 | 1x1 - x2 - 2x3 =1 |- 18/5 x1 + 6/5 x2 - 3 x3 = 2vgl 1 vereenvoudigt door met 5 te vermenigvuldigenvgl 1 - vgl 2 = 3x2 -2 x3 = -1=x3= 3x2 - 1/ 2 en subsistueren in rij vgl 2 ?Mvg, Johann Student universiteit België - dinsdag 11 januari 2011
Johann Student universiteit België - dinsdag 11 januari 2011
JohannJe kan beter x3 substitueren in vgl 3. Je hebt dan 2 vergelijkingen in x1 en x2. Let wel op dat je geen tekenfouten maakt.5·vgl 1 - vgl 2 = x1 + 2·x2 - (x1 - x2 - 2·x3) = 0 - 1dus 3·x2+2·x3=-1Mvg Kevin dinsdag 11 januari 2011
Kevin dinsdag 11 januari 2011
©2001-2024 WisFaq