\require{AMSmath} Lineaire differentiaalvergelijking Beste, Is dit wel een lineaire differentiaal vergelijking? Het lukt mij niet om Dy/y af te zonderen dy + (5x - x2y) dx = 0 groetjes, Johann Student universiteit België - zaterdag 8 januari 2011 Antwoord Deel door dx, je krijgt y'-x2y=-5x. Die is lineair. kphart zondag 9 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Is dit wel een lineaire differentiaal vergelijking? Het lukt mij niet om Dy/y af te zonderen dy + (5x - x2y) dx = 0 groetjes, Johann Student universiteit België - zaterdag 8 januari 2011
Johann Student universiteit België - zaterdag 8 januari 2011
Deel door dx, je krijgt y'-x2y=-5x. Die is lineair. kphart zondag 9 januari 2011
kphart zondag 9 januari 2011
©2001-2024 WisFaq