\require{AMSmath} Hello hoe moet men volgende breuk integreren? Hello,Hoe moet men het volgende integreren?dy / tg y . cos2 yMvg Quenti Student universiteit België - dinsdag 4 januari 2011 Antwoord Hallody/cos2y = d(tg y)Als je tg y vervangt door z heb je de fundamentele integraal:òdz/z = ln|z| = ln|tg y|Ok? LL dinsdag 4 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hello,Hoe moet men het volgende integreren?dy / tg y . cos2 yMvg Quenti Student universiteit België - dinsdag 4 januari 2011
Quenti Student universiteit België - dinsdag 4 januari 2011
Hallody/cos2y = d(tg y)Als je tg y vervangt door z heb je de fundamentele integraal:òdz/z = ln|z| = ln|tg y|Ok? LL dinsdag 4 januari 2011
LL dinsdag 4 januari 2011
©2001-2024 WisFaq