\require{AMSmath} Differentiaalvergelijking oplossen De vergelijking:dT1 / dt = k · (T1 - T2)Krijgen ik en mijn medestudenten niet opgelost.Bij voorbaat dank! Timmet Student hbo - dinsdag 29 juni 2010 Antwoord Ik weet niet precies wat de vraag is, maar ik veronderstel dat T1 en T2 functies zijn van t. Volgens Maple zou de oplossing er zo uit moeten zien:$T_1 (t) = \left( {\int { - kT_2 \cdot e^{ - kt} } dt + C_1 } \right)e^{kt}$..en dat klopt vast... WvR woensdag 30 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vergelijking:dT1 / dt = k · (T1 - T2)Krijgen ik en mijn medestudenten niet opgelost.Bij voorbaat dank! Timmet Student hbo - dinsdag 29 juni 2010
Timmet Student hbo - dinsdag 29 juni 2010
Ik weet niet precies wat de vraag is, maar ik veronderstel dat T1 en T2 functies zijn van t. Volgens Maple zou de oplossing er zo uit moeten zien:$T_1 (t) = \left( {\int { - kT_2 \cdot e^{ - kt} } dt + C_1 } \right)e^{kt}$..en dat klopt vast... WvR woensdag 30 juni 2010
WvR woensdag 30 juni 2010
©2001-2024 WisFaq