\require{AMSmath} Laplacetransformatie Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik de Laplacetransformatie vind van sinh(t-2)?Ik weet dat L(sinh(t))= 1/(p2-1). Hoe breng ik nu die verschuiving in rekening? Ik heb geprobeerd met de 2e verschuivingseig, maar dat lukt niet.Alvast bedankt Sander Student universiteit België - zondag 13 juni 2010 Antwoord Beste,Denk eraan dat sinh(x)=[ex-e-x]/2Mvg Kevin zondag 13 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik de Laplacetransformatie vind van sinh(t-2)?Ik weet dat L(sinh(t))= 1/(p2-1). Hoe breng ik nu die verschuiving in rekening? Ik heb geprobeerd met de 2e verschuivingseig, maar dat lukt niet.Alvast bedankt Sander Student universiteit België - zondag 13 juni 2010
Sander Student universiteit België - zondag 13 juni 2010
Beste,Denk eraan dat sinh(x)=[ex-e-x]/2Mvg Kevin zondag 13 juni 2010
Kevin zondag 13 juni 2010
©2001-2024 WisFaq