\require{AMSmath} Het oplossen van een ongelijkheid Opgavex2+3x-x-3Uitwerkingx2+3x+x+3=0x2+4x+3=0ABC formule geeft: x1=-3 x2=-1Antwoord-1x-3Ik weet niet of mijn antwoord klopt. Ik snap niet goed hoe ik de tekens moet plaatsen. kim Student hbo - woensdag 20 januari 2010 Antwoord Op Een ongelijkheid oplossen kan je een aantal manieren vinden om een ongelijkheid op te lossen.In dit geval kan je naar de grafieken kijken!Waar is nu x2+3x groter dan -x-3?x-3 of x-1 WvR woensdag 20 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Opgavex2+3x-x-3Uitwerkingx2+3x+x+3=0x2+4x+3=0ABC formule geeft: x1=-3 x2=-1Antwoord-1x-3Ik weet niet of mijn antwoord klopt. Ik snap niet goed hoe ik de tekens moet plaatsen. kim Student hbo - woensdag 20 januari 2010
kim Student hbo - woensdag 20 januari 2010
Op Een ongelijkheid oplossen kan je een aantal manieren vinden om een ongelijkheid op te lossen.In dit geval kan je naar de grafieken kijken!Waar is nu x2+3x groter dan -x-3?x-3 of x-1 WvR woensdag 20 januari 2010
WvR woensdag 20 januari 2010
©2001-2024 WisFaq