Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Complex rekenen

beste

heb volgende vergelijking: cotg(z) = 5i/3 de opgave is los op in .
Ik kom uit op z=0
Werkwijze: cotg uitschrijven als cos/sin en dan vervolgens de emachten gebruiken..
Klopt dit?

Raymon
Student Hoger Onderwijs België - maandag 11 januari 2010

Antwoord

dag Raymond
De beschrijving van je oplosmethode is goed, maar je oplossing niet.
Noem x = exp(iz).
Dan krijg je de vergelijking

q61383img1.gif

Kun je nu verder?
succes,

Anneke
woensdag 13 januari 2010

 Re: Complex rekenen 

©2001-2024 WisFaq