\require{AMSmath} Functies Stel het voorschrift op van de functie g als je de grafiek van de functie:f: R- R: x -x2...Wat is dan het voorschrift als de functie twee eenheden verschuift naar links? Alice 2de graad ASO - zaterdag 12 december 2009 Antwoord Op Elementaire begrippen i.v.m. reële functies kan je er van alles over vinden.Als g een translatie '2 naar links' is van f(x)=x2 dan geldt:g(x)=(x+2)2Zie ook het overzicht op bovengenoemde website. WvR zaterdag 12 december 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel het voorschrift op van de functie g als je de grafiek van de functie:f: R- R: x -x2...Wat is dan het voorschrift als de functie twee eenheden verschuift naar links? Alice 2de graad ASO - zaterdag 12 december 2009
Alice 2de graad ASO - zaterdag 12 december 2009
Op Elementaire begrippen i.v.m. reële functies kan je er van alles over vinden.Als g een translatie '2 naar links' is van f(x)=x2 dan geldt:g(x)=(x+2)2Zie ook het overzicht op bovengenoemde website. WvR zaterdag 12 december 2009
WvR zaterdag 12 december 2009
©2001-2024 WisFaq