\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60233 Re: Toepassen van de kettingregel Ik ben inderdaad wel heel nieuwsgierig naar de handigere manier. Alle weetjes helpen tenslotte! Mag ik het aub weten wesley Student universiteit - donderdag 24 september 2009 Antwoord Je kunt het functievoorschrift eerst 's wat anders schrijven! \eqalign{ & f(x) = \ln \left( {\sqrt {8x} } \right) \cr & f(x) = \ln \left( {\sqrt 8 } \right) + \ln \left( {\sqrt x } \right) \cr & f(x) = {1 \over 2}\ln \left( 8 \right) + {1 \over 2}\ln \left( x \right) \cr & {\rm{Dan}}\,\,{\rm{volgt:}} \cr & f'(x) = {1 \over 2} \cdot {1 \over x} = {1 \over {2x}} \cr} Is dat handig of is dat handig? WvR donderdag 24 september 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben inderdaad wel heel nieuwsgierig naar de handigere manier. Alle weetjes helpen tenslotte! Mag ik het aub weten wesley Student universiteit - donderdag 24 september 2009
wesley Student universiteit - donderdag 24 september 2009
Je kunt het functievoorschrift eerst 's wat anders schrijven! \eqalign{ & f(x) = \ln \left( {\sqrt {8x} } \right) \cr & f(x) = \ln \left( {\sqrt 8 } \right) + \ln \left( {\sqrt x } \right) \cr & f(x) = {1 \over 2}\ln \left( 8 \right) + {1 \over 2}\ln \left( x \right) \cr & {\rm{Dan}}\,\,{\rm{volgt:}} \cr & f'(x) = {1 \over 2} \cdot {1 \over x} = {1 \over {2x}} \cr} Is dat handig of is dat handig? WvR donderdag 24 september 2009
WvR donderdag 24 september 2009
©2001-2025 WisFaq