\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 45308 Re: Vraagstuk over de normaal verdeling Waarom gebruik je P(x40)=0,04? Moet dat niet P(x50)=0,04 zijn? Robin 3de graad ASO - zondag 10 mei 2009 Antwoord Tussen 7.50 en 8.30 ligt toch 40 minuten? hk zondag 10 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom gebruik je P(x40)=0,04? Moet dat niet P(x50)=0,04 zijn? Robin 3de graad ASO - zondag 10 mei 2009
Robin 3de graad ASO - zondag 10 mei 2009
Tussen 7.50 en 8.30 ligt toch 40 minuten? hk zondag 10 mei 2009
hk zondag 10 mei 2009
©2001-2024 WisFaq