\require{AMSmath} Hoe begin je aan volgende gonio òcot2xdx hoe los je dit op mag je gewoon: òcot2x +1 -1 dx doen? g. Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 21 april 2009 Antwoord Beste G, Je mag altijd +1-1 doen, maar of dat hier nuttig is...? Denk eraan dat cot(x) = cos(x)/sin(x) en cos2(x) = 1-sin2(x). mvg, Tom td dinsdag 21 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
òcot2xdx hoe los je dit op mag je gewoon: òcot2x +1 -1 dx doen? g. Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 21 april 2009
g. Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 21 april 2009
Beste G, Je mag altijd +1-1 doen, maar of dat hier nuttig is...? Denk eraan dat cot(x) = cos(x)/sin(x) en cos2(x) = 1-sin2(x). mvg, Tom td dinsdag 21 april 2009
td dinsdag 21 april 2009
©2001-2024 WisFaq