\require{AMSmath} Excentriciteit ortogonaal hyperbool Toon aan dat de excentriciteit van een orthogonale hyperbool altijd Ö2 is. leen 3de graad ASO - zaterdag 7 maart 2009 Antwoord 2.Leen, De hyperbool( x2/a2)-(y2/b2)=1 heeft de exc.e=Ö(a2+b2)/a.Voor een orthogonale hyperbool is a=b.Invullen geeft dat e=Ö2 kn zondag 8 maart 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Toon aan dat de excentriciteit van een orthogonale hyperbool altijd Ö2 is. leen 3de graad ASO - zaterdag 7 maart 2009
leen 3de graad ASO - zaterdag 7 maart 2009
2.Leen, De hyperbool( x2/a2)-(y2/b2)=1 heeft de exc.e=Ö(a2+b2)/a.Voor een orthogonale hyperbool is a=b.Invullen geeft dat e=Ö2 kn zondag 8 maart 2009
kn zondag 8 maart 2009
©2001-2025 WisFaq