\require{AMSmath} Integraal xsin3x Hoi!ik heb een opgave waarvan ik nie weet hoe ik eraan moet beginnen..namelijk:de integraal van: x·sin(3x)Kan u me helpen?mvg cathy 3de graad ASO - woensdag 4 maart 2009 Antwoord Beste Cathy,Aan de opgave te zien, heb je de techniek partiële integratie al gezien (volg de link voor meer informatie). Kies f(x) = x en g'(x) = sin(3x).mvg,Tom td woensdag 4 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi!ik heb een opgave waarvan ik nie weet hoe ik eraan moet beginnen..namelijk:de integraal van: x·sin(3x)Kan u me helpen?mvg cathy 3de graad ASO - woensdag 4 maart 2009
cathy 3de graad ASO - woensdag 4 maart 2009
Beste Cathy,Aan de opgave te zien, heb je de techniek partiële integratie al gezien (volg de link voor meer informatie). Kies f(x) = x en g'(x) = sin(3x).mvg,Tom td woensdag 4 maart 2009
td woensdag 4 maart 2009
©2001-2024 WisFaq