\require{AMSmath} Verdubbelingsformule Bewijs: tan2a + 2cot a = tan 2a . cot2a thx lm 3de graad ASO - dinsdag 24 februari 2009 Antwoord Im, tan2a+2cota=tan2a(1+2cosacos2a/sinasin2a).Gebruik sin2a=2sinacosa en cos2a=2cos2a-1. kn dinsdag 24 februari 2009 Re: Verdubbelingsformule ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs: tan2a + 2cot a = tan 2a . cot2a thx lm 3de graad ASO - dinsdag 24 februari 2009
lm 3de graad ASO - dinsdag 24 februari 2009
Im, tan2a+2cota=tan2a(1+2cosacos2a/sinasin2a).Gebruik sin2a=2sinacosa en cos2a=2cos2a-1. kn dinsdag 24 februari 2009
kn dinsdag 24 februari 2009
©2001-2024 WisFaq