\require{AMSmath} Verdubbelingsformule bewijs: tan 2a+ cot 2a = tan2a . cot2a thx lm 3de graad ASO - zondag 22 februari 2009 Antwoord Im, Ik denk dat de opgave niet klopt want tan(2a)+cot(2a)=tan(2a)(1+cot22a)= tan(2a)(1/sin22a)=tan(2a)(1/4sin2acos2a)en dat is ongelijk cot2a. kn zondag 22 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bewijs: tan 2a+ cot 2a = tan2a . cot2a thx lm 3de graad ASO - zondag 22 februari 2009
lm 3de graad ASO - zondag 22 februari 2009
Im, Ik denk dat de opgave niet klopt want tan(2a)+cot(2a)=tan(2a)(1+cot22a)= tan(2a)(1/sin22a)=tan(2a)(1/4sin2acos2a)en dat is ongelijk cot2a. kn zondag 22 februari 2009
kn zondag 22 februari 2009
©2001-2024 WisFaq