\require{AMSmath} Som en verschilfunctie Bewijs dat:tan2a-tan2b=(sin(a+b)sin(a-b)/ cos2acos2bthx N. 3de graad ASO - woensdag 11 februari 2009 Antwoord Gebruiksin(a+b)=sin(a)cos(b)+cos(a)sin(b) ensin(a-b)=sin(a)cos(b)-cos(a)sin(b) enJe hebt dan iets in de vorm (u+v)*(u-v) en daar weet je hopelijk wel raad mee.De teller delen door cos2(a)cos2(b) geeft je dan het bewijs.Moet kunnen. hk woensdag 11 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs dat:tan2a-tan2b=(sin(a+b)sin(a-b)/ cos2acos2bthx N. 3de graad ASO - woensdag 11 februari 2009
N. 3de graad ASO - woensdag 11 februari 2009
Gebruiksin(a+b)=sin(a)cos(b)+cos(a)sin(b) ensin(a-b)=sin(a)cos(b)-cos(a)sin(b) enJe hebt dan iets in de vorm (u+v)*(u-v) en daar weet je hopelijk wel raad mee.De teller delen door cos2(a)cos2(b) geeft je dan het bewijs.Moet kunnen. hk woensdag 11 februari 2009
hk woensdag 11 februari 2009
©2001-2024 WisFaq