\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58088 Re: Re: Permutaties - Commutatieve groep Waarom neem je voor f: f(1)=2, f(2)=1 en f(3)=3, en niet: f(1)=2, f(2)=3 en f(3)=1? Michie 3de graad ASO - donderdag 29 januari 2009 Antwoord Waarom niet? Ik wilde een voorbeeld hebben met f*g ongelijk aan g*f. Jouw f is ook goed. kphart zaterdag 31 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom neem je voor f: f(1)=2, f(2)=1 en f(3)=3, en niet: f(1)=2, f(2)=3 en f(3)=1? Michie 3de graad ASO - donderdag 29 januari 2009
Michie 3de graad ASO - donderdag 29 januari 2009
Waarom niet? Ik wilde een voorbeeld hebben met f*g ongelijk aan g*f. Jouw f is ook goed. kphart zaterdag 31 januari 2009
kphart zaterdag 31 januari 2009
©2001-2024 WisFaq