\require{AMSmath} Herleiden Hallo,ik heb een opdracht gekregen, maar ik geraak er maar niet uit... De opdracht luidt:Herleid:(4cot (a/4))/(1+cot2(a/2))naar a·sin b·a Evy 3de graad ASO - zondag 18 januari 2009 Antwoord Evy, Probeer: 1+cot2(a/2)=1/sin2(a/2) en sin(a/2)=2sin(a/4)cos(a/4). kn zondag 18 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,ik heb een opdracht gekregen, maar ik geraak er maar niet uit... De opdracht luidt:Herleid:(4cot (a/4))/(1+cot2(a/2))naar a·sin b·a Evy 3de graad ASO - zondag 18 januari 2009
Evy 3de graad ASO - zondag 18 januari 2009
Evy, Probeer: 1+cot2(a/2)=1/sin2(a/2) en sin(a/2)=2sin(a/4)cos(a/4). kn zondag 18 januari 2009
kn zondag 18 januari 2009
©2001-2024 WisFaq