Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Convolutie

Ik stelde reeds mijn vraag over convolutie op onderstaande link.

http://www.wetenschapsforum.nl/index.php?showtopic=97432

Blijkbaar kon men mij hier niet exact op de fout wijzen. Het ligt waarschijnlijk aan de grenzen waartussen ik integereer maar ik snap niet exact wat ik fout doe. Graag had ik iemand anders zijn mening omtrent dit probleem eens gehad.

Alvast dank,

Pieter
Student Hoger Onderwijs België - donderdag 25 december 2008

Antwoord

Zonder expert te zijn... denk je niet dat je het gewenste resultaat zal bekomen wanneer je

Dx(t)
= D[ f(t) u(t) ]
= Df(t) u(t) + f(t) Du(t)
= Df(t) u(t) + f(t) delta(t)

stelt? Ik heb zo een vermoeden dat je enkel de eerste term hebt gebruikt. Je moet trouwens eens het verschil bepalen tussen beide kandidaat-oplossingen, dat lijkt me in die richting te wijzen...

cl
vrijdag 26 december 2008

©2001-2024 WisFaq