\require{AMSmath} Parabolen Voor welke reele getallen x geldt f(x)g(x)f(x)=x2+x-3g(x)=-x2+3x-3hoe los ik dit op? Ivo Student hbo - dinsdag 25 november 2008 Antwoord Beste Ivo,Begin eens met het oplossen van de gelijkheid, dat levert de snijpunten. Kan je dan nagaan in welk(e) gebied(en) de ongelijkheid geldt?mvg,Tom td dinsdag 25 november 2008 Re: Parabolen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor welke reele getallen x geldt f(x)g(x)f(x)=x2+x-3g(x)=-x2+3x-3hoe los ik dit op? Ivo Student hbo - dinsdag 25 november 2008
Ivo Student hbo - dinsdag 25 november 2008
Beste Ivo,Begin eens met het oplossen van de gelijkheid, dat levert de snijpunten. Kan je dan nagaan in welk(e) gebied(en) de ongelijkheid geldt?mvg,Tom td dinsdag 25 november 2008
td dinsdag 25 november 2008
©2001-2024 WisFaq