\require{AMSmath} Bepalen van oneigenlijke integraal Ik raak geen wijs uit volgende integraalintegraal( x · e-a·xdx ) met x=0...+oneindig en a = een constante Philip Student universiteit België - maandag 17 november 2008 Antwoord Ben je bekend met de term partieel integreren? Hiermee is jouw integraal makkelijk op te lossen! Ik kom uit op 1/a2, jij ook? Succes. Bernhard maandag 17 november 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik raak geen wijs uit volgende integraalintegraal( x · e-a·xdx ) met x=0...+oneindig en a = een constante Philip Student universiteit België - maandag 17 november 2008
Philip Student universiteit België - maandag 17 november 2008
Ben je bekend met de term partieel integreren? Hiermee is jouw integraal makkelijk op te lossen! Ik kom uit op 1/a2, jij ook? Succes. Bernhard maandag 17 november 2008
Bernhard maandag 17 november 2008
©2001-2025 WisFaq