\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57036 Re: Vergelijking oplossen van 1ste orde dus dan is C(x) = 1/2 . e^(x) (sin(x)-cos(x)) y(x)=C.e^(-x)-(1/2).e^(-x).(sin(x)-cos(x))) = y(0) = 0 - C.e^0 - (1/2).e^0.(sin0-cos0) = 0 -C = 1/2 -= (1/2).(e^(-x))-(1/2).e^x (sinx-cosx) is dat juist ?? met vriendelijke groeten Phil Phil Student universiteit België - dinsdag 4 november 2008 Antwoord Beste Phil, Je c(x) is nu juist, maar yp(x) was c(x).e-x dus: yp(x) = c(x).e-x = 1/2.ex(sin(x)-cos(x)).e-x = 1/2(sin(x)-cos(x)) mvg, Tom td dinsdag 4 november 2008 Re: Re: Vergelijking oplossen van 1ste orde ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
dus dan is C(x) = 1/2 . e^(x) (sin(x)-cos(x)) y(x)=C.e^(-x)-(1/2).e^(-x).(sin(x)-cos(x))) = y(0) = 0 - C.e^0 - (1/2).e^0.(sin0-cos0) = 0 -C = 1/2 -= (1/2).(e^(-x))-(1/2).e^x (sinx-cosx) is dat juist ?? met vriendelijke groeten Phil Phil Student universiteit België - dinsdag 4 november 2008
Phil Student universiteit België - dinsdag 4 november 2008
Beste Phil, Je c(x) is nu juist, maar yp(x) was c(x).e-x dus: yp(x) = c(x).e-x = 1/2.ex(sin(x)-cos(x)).e-x = 1/2(sin(x)-cos(x)) mvg, Tom td dinsdag 4 november 2008
td dinsdag 4 november 2008
©2001-2025 WisFaq