\require{AMSmath} Wiskunde opdracht halloik kom niet uit een opdracht voor wiskundeik moet de uitkomst hebben van de volgende som: p-òlog(sinx)dx 0ik hoop dat iemand hier een uitkomst op heeft.groetjes, Janneke jannek Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 oktober 2008 Antwoord Beste Janneke,Dit is geen eenvoudige integraal: het zal niet lukken om dit met behulp van een primitieve functie te doen, je zal iets inventiever moeten zijn.Probeer het eens hiermee:- welke integraal krijg je na een substitutie y = p/2-x?- denk eens aan sin(2a) = 2sin(a)cos(a) en log(ab) = log(a)+log(b)mvg,Tom td zondag 19 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
halloik kom niet uit een opdracht voor wiskundeik moet de uitkomst hebben van de volgende som: p-òlog(sinx)dx 0ik hoop dat iemand hier een uitkomst op heeft.groetjes, Janneke jannek Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 oktober 2008
jannek Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 oktober 2008
Beste Janneke,Dit is geen eenvoudige integraal: het zal niet lukken om dit met behulp van een primitieve functie te doen, je zal iets inventiever moeten zijn.Probeer het eens hiermee:- welke integraal krijg je na een substitutie y = p/2-x?- denk eens aan sin(2a) = 2sin(a)cos(a) en log(ab) = log(a)+log(b)mvg,Tom td zondag 19 oktober 2008
td zondag 19 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq