\require{AMSmath} Teelaarde in een bloembak Hoeveel teelaarde kan er in een bloembak vorm kubus met als afmeting 0.75 meter? lynn d Overige TSO-BSO - donderdag 28 augustus 2008 Antwoord De inhoud van een kubus met zijde z is gelijk aan z3. De inhoud is 0.753 m3 0,422 m3 = 422 dm3 = 422 liter. Help dat? WvR donderdag 28 augustus 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel teelaarde kan er in een bloembak vorm kubus met als afmeting 0.75 meter? lynn d Overige TSO-BSO - donderdag 28 augustus 2008
lynn d Overige TSO-BSO - donderdag 28 augustus 2008
De inhoud van een kubus met zijde z is gelijk aan z3. De inhoud is 0.753 m3 0,422 m3 = 422 dm3 = 422 liter. Help dat? WvR donderdag 28 augustus 2008
WvR donderdag 28 augustus 2008
©2001-2024 WisFaq