\require{AMSmath} Vergelijkingen Hallo, ik snap niet echt hoe je een vergelijking in kan oplossen. zoals bv. 32z5+1 = O kan u me helpen? feline 3de graad ASO - zondag 15 juni 2008 Antwoord Herschrijf de vergelijking als z^5 = -1/32. De volgende stap staat echt wel in je handboek, je bekomt 5 oplossingen. cl zondag 15 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik snap niet echt hoe je een vergelijking in kan oplossen. zoals bv. 32z5+1 = O kan u me helpen? feline 3de graad ASO - zondag 15 juni 2008
feline 3de graad ASO - zondag 15 juni 2008
Herschrijf de vergelijking als z^5 = -1/32. De volgende stap staat echt wel in je handboek, je bekomt 5 oplossingen. cl zondag 15 juni 2008
cl zondag 15 juni 2008
©2001-2024 WisFaq