\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55965 Re: Vraag over de integraal van 1/(1-t) dus: als ik het goed begrijp: 1/(1-t) wordt 1/u en de integraal wordt ln |u| + c = ln | 1- t| +c maar hoe komt u aan " -dt = du" ?? dat snap ik niet zo goed. Philip 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2008 Antwoord Dat is de essentie van substitueren in de integraalrekening: als u=f(t) dan is du = f'(t)dt. cl zaterdag 14 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dus: als ik het goed begrijp: 1/(1-t) wordt 1/u en de integraal wordt ln |u| + c = ln | 1- t| +c maar hoe komt u aan " -dt = du" ?? dat snap ik niet zo goed. Philip 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2008
Philip 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2008
Dat is de essentie van substitueren in de integraalrekening: als u=f(t) dan is du = f'(t)dt. cl zaterdag 14 juni 2008
cl zaterdag 14 juni 2008
©2001-2024 WisFaq