Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Symmetrie-eigenschappen

In mijn boek staat cos(p-t)=-cost en cos(2p-t)=cost enzenz... maar gelden deze symmetrie-eigenschappen ook wanneer er geen p maar bijvoorbeeld 1/4p of 3p staat?

piet
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 mei 2008

Antwoord

Piet,
Gebruik de regel cos(a+b)=cosacosb-sinasinb om na te gaan of het klopt.

kn
donderdag 1 mei 2008

©2001-2024 WisFaq