\require{AMSmath} Integreren van wortel breuk macht 2de goeie keer :) x ò ——————————— dx Ö(25·x²+81)Alvast bedankt De Bae 3de graad ASO - zondag 13 april 2008 Antwoord Beste Jorn,Probeer een substitutie:stel y = 25x2+81, dan is dy = 50xdx, zodat xdx = 1/50 dy.mvg,Tom td zondag 13 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2de goeie keer :) x ò ——————————— dx Ö(25·x²+81)Alvast bedankt De Bae 3de graad ASO - zondag 13 april 2008
x ò ——————————— dx Ö(25·x²+81)
De Bae 3de graad ASO - zondag 13 april 2008
Beste Jorn,Probeer een substitutie:stel y = 25x2+81, dan is dy = 50xdx, zodat xdx = 1/50 dy.mvg,Tom td zondag 13 april 2008
td zondag 13 april 2008
©2001-2024 WisFaq