\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54961 Re: Drie reizigers, zeven broden en zeven euromunten samen dus:2/3 + 12/3 = 7 euro21/3 = 7 euro...Moet je reiziger 1 dan 2/3 van het bedrag geven?Of moet er gewoon een heel getal uitkomen aangezien je hele euromunten hebt? Y Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 maart 2008 Antwoord Reiziger 1 krijgt 2/3 van 21/3. Dat is dan ... van 7 euro en volgens mij komt dat dan heel leuk uit ook nog... WvR maandag 24 maart 2008 Re: Re: Drie reizigers, zeven broden en zeven euromunten ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
samen dus:2/3 + 12/3 = 7 euro21/3 = 7 euro...Moet je reiziger 1 dan 2/3 van het bedrag geven?Of moet er gewoon een heel getal uitkomen aangezien je hele euromunten hebt? Y Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 maart 2008
Y Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 maart 2008
Reiziger 1 krijgt 2/3 van 21/3. Dat is dan ... van 7 euro en volgens mij komt dat dan heel leuk uit ook nog... WvR maandag 24 maart 2008
WvR maandag 24 maart 2008
©2001-2025 WisFaq