\require{AMSmath} Een integraal met gegeven substitutie berekenen Volgende integraalò1/((x+3)Ö(x2+6x+8))dx berekenen. De substitutie is t = x+3Maar krijg dan volgende integraal:òdt/(tÖ(t2-1)) hoe moet ik deze integraal berekenen? Enkel substituties te gebruiken Vannes 3de graad ASO - vrijdag 14 maart 2008 Antwoord Probeer eens u=Ö(t2-1) of u=1/t. Beide kan. hk vrijdag 14 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgende integraalò1/((x+3)Ö(x2+6x+8))dx berekenen. De substitutie is t = x+3Maar krijg dan volgende integraal:òdt/(tÖ(t2-1)) hoe moet ik deze integraal berekenen? Enkel substituties te gebruiken Vannes 3de graad ASO - vrijdag 14 maart 2008
Vannes 3de graad ASO - vrijdag 14 maart 2008
Probeer eens u=Ö(t2-1) of u=1/t. Beide kan. hk vrijdag 14 maart 2008
hk vrijdag 14 maart 2008
©2001-2024 WisFaq