\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54836 Re: Primitieve Nee, zover was ik ook al. Ik weet dat het iets van ...ln|x+2| moet zijn. Alleen weet ik niet wat daarvoor moet staan? Savine Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 13 maart 2008 Antwoord Is op school de substitutieregel behandeld? Die maakt het leven een stuk makkelijk. Kies de variabele u=x+2 Dan geldt x=u-2 en dx=du. Dit geeft: Bernhard donderdag 13 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee, zover was ik ook al. Ik weet dat het iets van ...ln|x+2| moet zijn. Alleen weet ik niet wat daarvoor moet staan? Savine Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 13 maart 2008
Savine Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 13 maart 2008
Is op school de substitutieregel behandeld? Die maakt het leven een stuk makkelijk. Kies de variabele u=x+2 Dan geldt x=u-2 en dx=du. Dit geeft: Bernhard donderdag 13 maart 2008
Bernhard donderdag 13 maart 2008
©2001-2024 WisFaq