\require{AMSmath} Verdubbelingsformules gebruiken De opdracht is om een formule te bedenken, waarvan de grafiek op de kromme ligt.Gegeven: x = cos t y = cos 2tdomein : [0, 2p]Het antwoord uit antwoordenboek is y=2x2-1Mijn eigen antwoorden zijn (1-y)/2=1-x2 en x2=1-(cos2 t-y)Ik weet niet of mijn antwoorden goed zijn en ik snap niet hoe het antwoord uit antwoordenboek gevonden is?Mvg Ryan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 maart 2008 Antwoord Twee antwoorden? Het eerste antwoord zit al heel erg in de richting.(1-y)/2=1-x21-y=2-2x2-y=1-2x2y=2x2-1Lijkt me dan goed toch?Hoe je aan het tweede antwoord komt is me niet duidelijk.Volgens mij gaat het zo wel een stuk eenvoudiger:Meer moet het niet zijn! WvR zondag 9 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De opdracht is om een formule te bedenken, waarvan de grafiek op de kromme ligt.Gegeven: x = cos t y = cos 2tdomein : [0, 2p]Het antwoord uit antwoordenboek is y=2x2-1Mijn eigen antwoorden zijn (1-y)/2=1-x2 en x2=1-(cos2 t-y)Ik weet niet of mijn antwoorden goed zijn en ik snap niet hoe het antwoord uit antwoordenboek gevonden is?Mvg Ryan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 maart 2008
Gegeven: x = cos t y = cos 2t
Ryan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 maart 2008
Twee antwoorden? Het eerste antwoord zit al heel erg in de richting.(1-y)/2=1-x21-y=2-2x2-y=1-2x2y=2x2-1Lijkt me dan goed toch?Hoe je aan het tweede antwoord komt is me niet duidelijk.Volgens mij gaat het zo wel een stuk eenvoudiger:Meer moet het niet zijn! WvR zondag 9 maart 2008
WvR zondag 9 maart 2008
©2001-2024 WisFaq