\require{AMSmath} Hoeveel zaden moet je planten Bepaalde zaden hebben in ons klimaat een kans van 0,4 om op te komen. Hoeveel zaden moet men planten opdat ten minsten twee zaden opkomen met een kans van ten minste 80% jellie Student hbo - vrijdag 29 februari 2008 Antwoord Dat lijkt me een typisch geval van binomiale verdeling. X:aantal zaden dat opkomt p=0,4 n=? P(X2)0,80 Probeer dat maar 's... WvR vrijdag 29 februari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaalde zaden hebben in ons klimaat een kans van 0,4 om op te komen. Hoeveel zaden moet men planten opdat ten minsten twee zaden opkomen met een kans van ten minste 80% jellie Student hbo - vrijdag 29 februari 2008
jellie Student hbo - vrijdag 29 februari 2008
Dat lijkt me een typisch geval van binomiale verdeling. X:aantal zaden dat opkomt p=0,4 n=? P(X2)0,80 Probeer dat maar 's... WvR vrijdag 29 februari 2008
WvR vrijdag 29 februari 2008
©2001-2024 WisFaq