\require{AMSmath} Integraal En nog een integraal waar ik niet onmiddellijk iets mee weet te doen: ò(Ö(1/x -1)); bij voorbaat dank; Tom 3de graad ASO - woensdag 27 februari 2008 Antwoord Dag Tom, wat dacht je van de substitutie u=x-1, du=dx. Vervolgens: Ö(1/u)=1/Öu. hk woensdag 27 februari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
En nog een integraal waar ik niet onmiddellijk iets mee weet te doen: ò(Ö(1/x -1)); bij voorbaat dank; Tom 3de graad ASO - woensdag 27 februari 2008
Tom 3de graad ASO - woensdag 27 februari 2008
Dag Tom, wat dacht je van de substitutie u=x-1, du=dx. Vervolgens: Ö(1/u)=1/Öu. hk woensdag 27 februari 2008
hk woensdag 27 februari 2008
©2001-2024 WisFaq