\require{AMSmath} Oefening integraal sin(x)/(cos(x)²) Kan iemand mij helpen deze integraal ¦sin(x)/[cos(x)2 ]te vinden,loop namelijk altijd vast,alvast bedankt,Liesbeth Liesbe 3de graad ASO - dinsdag 5 februari 2008 Antwoord Dag LiesbethKies u=cos(x), dan du=-sin(x)dx, zodatsin(x)/(cos(x))2dx overgaat in -1/u2duò-1/u2du=1/u, dus òsin(x)/(cos(x))2dx =1/cos(x) hk woensdag 6 februari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij helpen deze integraal ¦sin(x)/[cos(x)2 ]te vinden,loop namelijk altijd vast,alvast bedankt,Liesbeth Liesbe 3de graad ASO - dinsdag 5 februari 2008
Liesbe 3de graad ASO - dinsdag 5 februari 2008
Dag LiesbethKies u=cos(x), dan du=-sin(x)dx, zodatsin(x)/(cos(x))2dx overgaat in -1/u2duò-1/u2du=1/u, dus òsin(x)/(cos(x))2dx =1/cos(x) hk woensdag 6 februari 2008
hk woensdag 6 februari 2008
©2001-2024 WisFaq